ADO pakt in laatste minuut drie punten tegen NEC

Ger
20 maart 2016, 16:39

Het publiek moest zondagmiddag lang wachten op een hoogtepunt tijdens het competitieduel tussen ADO Den Haag en NEC Nijmegen. Beide ploegen leken bloedeloos gelijk te spelen in Den Haag, totdat de laatste officiële minuut aanbrak. Invaller Dion Malone kroonde zich tot matchwinner.

Het publiek dat zondagmiddag was afgekomen op het competitieduel tussen ADO Den Haag en NEC Nijmegen heeft weinig te beleven gehad. Beide ploegen toonden nauwelijks aanvallende intenties, waarbij vooral de bezoekers de linies gesloten hield. Met de brilstand stapten de ploegen van het veld.

Wang Hui spandoek

Wang Hui spandoek

Dat NEC zonder Santos aanvallend minder stootkracht heeft, werd tijdens de wedstrijd tegen ADO Den Haag vrij duidelijk. De Nijmegenaren lieten zich ver terugzakken en ADO moest het spel maken. Zelfs in de omschakeling maakte NEC weinig aanstalten. De Residentieclub had moeite om door de compacte organisatie van de bezoekers heen te komen. De linies stonden bij NEC kort op elkaar. Het gehele elftal van hoofdtrainer Ernest Faber stond op de eigen speelhelft te verdedigen.

In het tweede bedrijf lag het initiatief juist het meest bij NEC. Het elftal van Faber besloot hoger druk te zetten, waardoor er tussen de linies meer ruimte ontstond. Het leverde voornamelijk de gasten balbezit op. Toch bleef het spelbeeld hetzelfde: laag speltempo en weinig spektakel. Anthony Limbombe zorgde na een klein uur spelen voor een klein beetje opwinding met een zwabberbal. Doelman Martin Hansen had enige moeite die poging uit zijn doel te houden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen