Enrique vreest Özil en Sánchez en respecteert Wenger

15 maart 2016, 15:25

Er moet een wonder gebeuren, wil FC Barcelona het nog weggegeven tegen Arsenal in de achtste finale van de Champions League. De Catalenen verschalkten de Londen op vijandelijke bodem met 0-2, waardoor de return in Camp Nou van woensdagavond eigenlijk niet meer spannend is. Desondanks vraagt Luis Enrique zijn spelers om alertheid.

"De 0-2 in Londen was een mooi resultaat, maar verandert onze aanpak niet. Het ligt nog steeds open", aldus Luis Enrique. "Arsenal is een zeer gevaarlijke tegenstander, waardoor we goed moeten spelen om door te gaan. Soms ziet alles er perfect uit, maar ligt er nog genoeg ruimte voor verbetering", zegt de Barça-coach ook over de eerste wedstrijd.

Luis Enrique weet welke spelers Barça moet ontmantelen. "We moeten zorgen dat Mesut Özil en Alexis Sánchez niet in de wedstrijd komen te zitten. We moeten voorzichtig zijn", waarschuwt de trainer, die veel respect heeft voor Arsenal-manager Arsene Wenger. "Het is echt moeilijk om twintig jaar bij een club te werken, het is intens."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen