Fraser 'heeft geleerd' van eerste ontmoeting met NEC

17 maart 2016, 11:12

Onder toeziend oog van de veelbesproken clubeigenaar Hui Wang knokte ADO Den Haag zich afgelopen zondag in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht knap van een 2-0 achterstand naar een 2-2 gelijkspel. Het leidde tot tevredenheid bij coach Henk Fraser, die het komende zondag met zijn ploeg tegen NEC opneemt.

Fraser kan in het thuisduel met de Nijmegenaren nog niet beschikken over Vito Wormgoor en Mathias Gehrt, maar voor de rest is iedereen inzetbaar. Bij NEC zal clubtopscorer Christian Santos ontbreken wegens een schorsing. "Los van dat NEC hem heus wel kan vervangen, is het wel een goede speler gebleken. Hij heeft dit seizoen een aantal uitstekende goals gemaakt en heeft dus wel toegevoegde waarde voor NEC", aldus Fraser op de clubwebsite.

De trainer van ADO vindt dat zijn collega Ernest Faber dit seizoen echt wat bereikt heeft met NEC. "Hij zet een compacte organisatie neer. Ondanks dat ze aardige voetballers in de ploeg hebben gaan ze uit van een goede compacte organisatie en creëren ze vanuit daar hun kansen", vindt Fraser, die in Nijmegen met zijn elftal met 4-1 van NEC verloor. "Los van de vroege tegentreffer speelden we op het begin heel goed. Toen eenmaal de 2-1 viel stortte het bij ons behoorlijk in elkaar. Daar hebben we toen wel van geleerd, daarna hebben we niet zomaar meer een pak slaag gekregen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen