Fraser: "In het verleden deze lelijke duels niet gewonnen"

20 maart 2016, 18:06

Henk Fraser is niet van mening dat de drie punten van ADO Den Haag tegen NEC Nijmegen (1-0) gestolen waren. De Residentieclub maakte pas in de laatste minuut van de officiële speeltijd het enige doelpunt van de wedstrijd.

"Misschien lijkt het gestolen, omdat het doelpunt in de laatste fase viel en niet meer werd verwacht", reageert de hoofdtrainer van ADO tegenover de NOS. "Maar er was maar één ploeg die in deze wedstrijd ervoor wilde gaan en dat was ADO Den Haag. NEC was voor een punt gekomen."

Het publiek werd zondag niet vermaakt in Den Haag. "We hadden veel moeite om iets te creëren. Dat lukte ons bijna niet, terwijl we er toch veel energie in staken. Vooral de tweede helft was niet om aan te zien. Als je dan toch nog wint, kun je alleen maar heel blij en gelukkig zijn."

Fraser had bovendien een goede hand van wisselen. Invaller Dion Malone tikte de enige treffer van de middag binnen. "Dat waren gouden wissels", doelt Fraser ook op het inbrengen van Ludcinio Marengo en Dennis van den Heijden. "In het verleden hadden we deze lelijke duels niet gewonnen. Nu wel, dus we gaan nog steeds vooruit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen