Luis Enrique grapt: "Ik wil alleen Barça niet loten"

17 maart 2016, 09:18

Eigenlijk was het treffen tussen FC Barcelona en Arsenal in de achtste finales van de Champions League geen moment spannend. Barça won al tamelijk eenvoudig met 0-2 in Londen en maakte het woensdagavond, zonder zich bovenmatig in te spannen, af met een comfortabele 3-1 overwinning in Camp Nou.

"Arsenal moest winnen, waardoor de druk bij hen lag", sprak Barça-coach Luis Enrique na afloop. Hij zag dat de intenties van de Londense tegenstander in de kiem gesmoord werden door zijn elftal. "Het was een geweldige avond voor ons. Het feit dat we voor het negende jaar op rij de kwartfinales bereikt hebben is fantastisch. Ik weet niet of een team dat ooit voor elkaar gekregen heeft", aldus Luis Enrique. "Het enige team dat ik niet wil loten in dit toernooi is Barça en die kunnen wij natuurlijk niet treffen", knipoogt hij.

Het veelgeprezen 'MSN'-trio maakte weer eens het verschil aan de zijde van de Catalaanse topclub. Stuk voor stuk maakten de leden van de gouden drietand één goal. "Lionel Messi, Neymar en Luis Suarez zijn zeer goed in het creëren van kansen en bovendien is het hele team in staat om deze spelers in stelling te brengen. Maar het trio verricht ook defensief werk. Dat heeft elk team in elke competitie ook nodig."

De lofzang voor Messi, Suarez en Neymar stopt nog niet. "Het team houdt van die drie, maar zij houden ook van het team. We zijn dolgelukkig met ze. Het moge duidelijk zijn dat wij speciale spelers hebben. In hun ééntje kunnen ze veel dingen laten gebeuren op het veld. Ze zijn individueel goed, maar werken ook hard voor het team. Dat is de sleutel tot succes voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen