Mathieu lang eruit bij Barça, Egypte boos op Messi

30 maart 2016, 17:30

Jérémy Mathieu heeft een fikse teleurstelling te verwerken gekregen. De centrale verdediger van FC Barcelona lijkt dit seizoen niet meer in actie te kunnen komen wegens een vervelende knieblessure.

Mathieu liep de blessure dinsdagavond op tijdens de oefeninterland van Frankrijk tegen Rusland (4-2 winst). Barça heeft bevestigd dat de Fransman geopereerd moet worden aan de meniscus in zijn rechterknie. Mathieu speelde in de tweede helft slechts acht minuten mee bij de Franse ploeg.

Ondertussen heeft Lionel Messi zich de woede van mensen uit Egypte op de hals gehaald. Met goede intenties doneerde de Argentijnse superster in het programma 'Yes I am Famous' van de zender MBC Masr zijn schoenen voor het goede doel, maar dat werd niet gewaardeerd in Egypte. Parlementslid en talkshowhost Said Hasasin spreekt van een 'respectloze actie'. "Wij eten niet van het geld van andermans schoenen", zei hij. "Dat is vernederend voor alle Egyptenaren."

Messi kon rekenen op de steun voor Mido, Egyptenaar en oud-speler van Ajax. "Wat een pen is voor een schrijver, zijn schoenen voor een voetballer. Stop met de valse beschuldigingen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen