Streppel: "Wedden dat matchfixing hier onzin is?"

Jw
3 maart 2016, 19:46

De selectie van Willem II lijkt van de buitenkant niet bepaald geïntimideerd door de berichtgeving rondom matchfixing. Via een Duitse uitzending werd bekend dat er op de wedstrijd tussen Willem II en NEC enorme bedragen waren ingezet, maar in Tilburg hebben ze geen signalen van matchfixing ontdekt. Trainer Jurgen Streppel zou er bij wijze van spreken wel om durven te wedden.

"Compleet uit de lucht gegrepen. Echt onzin. Wedden?", reageerde Streppel gevat tegenover Omroep Brabant. Bij Willem II was er dus niet echt sprake van paniek. "Het moet niet iedere week gebeuren", zei algemeen directeur Berry van Gool wel.

Aanvoerder Jordens Peters was ook niet onder de indruk, maar werd wel aan het denken gezet, gaf hij toe. "Als ik er geen weet van zou hebben, zou ik echt hele slechte mensenkennis hebben. Je schrikt wel, dan speel je de wedstrijd af in je hoofd. Toen moest ik van binnen wel een beetje lachen dat het juist om deze wedstrijd gaat."

Bij Willem II heeft wel eens matchfixing plaatsgevonden, waardoor de berichtgeving het imago van de club er niet beter op maakt. Ex-speler Ibrahim Kargbo heeft in 2009 een duel van de Tilburgers tegen FC Utrecht proberen te manipuleren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen