Zidane: "Het was lastig, maar ons doel is bereikt"

9 maart 2016, 07:49

Helemaal van harte ging in het niet in de return in het Estadio Santiago Bernabéu – AS Roma kreeg een handvol grote kansen – maar Real Madrid heeft zich dankzij een 2-0 overwinning op de Italianen voor de kwartfinales van de Champions League gekwalificeerd. "Het was lastig, maar we hebben ons doel bereikt", concludeert Zinedine Zidane na afloop.

Uiteindelijk komt het maar op één ding neer, weet de coach van Real Madrid. "En dat is doorgaan", aldus de Fransman, die toch wel tevreden is over het optreden van zijn ploeg. "Er kon veel gebeuren in de negentig minuten, omdat we tegen een sterk team met snelle spelers speelden, maar we hebben weer geen doelpunt tegen gekregen. We hebben de klus geklaard", glimlacht Zidane.

Isco en Karim Benzema kwamen niet in actie bij Real Madrid, waardoor andere jongens de kans kregen. "Casemiro heeft het goed gedaan en Lucas Vázquez was ook belangrijk als invaller. Hij geeft altijd alles, dat is mooi om te zien", aldus Zidane. "Ik ben ook blij met het doelpunt van James (Rodríguez, red.). Hij traint goed en voor hem is het belangrijk om te scoren. Dat geldt ook voor Cristiano Ronaldo. Die wil altijd scoren en blijft dat ook maar doen", stelt de oefenmeester, die Ronaldo de score zag open en James de marge zag verdubbelen.

"We kunnen nu rustig vooruit kijken richting de loting. We hebben ook wel even rust nodig nu", besluit Zidane.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen