Zidane: "Ronaldo heeft incident uitgepraat met selectie"

Jw
1 maart 2016, 16:21

De kou is uit de lucht bij Real Madrid. Cristiano Ronaldo had met enkele geïrriteerde opmerkingen in de pers zijn medespelers aangepakt, maar dat is volgens trainer Zinedine Zidane netjes uitgesproken met de complete selectie.

Ronaldo liet na afloop van de verloren topper tegen Atlético Madrid (0-1) zijn emoties de vrije loop. De Portugese sterspeler zei dat Real Madrid bovenaan zou staan in Spanje als iederen zo goed zou zijn als hem. Later voegde hij eraan toe dat het hem vooral ging om de fysieke gesteldheid van zijn teamgenoten, niet zozeer om de aanwezige kwaliteiten. Hoe dan ook, het zorgde voor een kleine rel rondom De Koninklijke.

"Cristiano heeft met iedereen gesproken. Dit onderwerp laten we nu achter ons. We weten allemaal hoe belangrijk Cristiano voor ons is en hoe we achter hem staan. Het probleem is opgelost", aldus Zidanen in de aanloop naar het treffen met Levante. "Het allerbelangrijkste is wat voor ons ligt en dat gaan we samen tegemoet."

De nederlaag tegen de stadgenoot betekent min of meer uitschakeling in de strijd om de landstitel. FC Barcelona staat nu liefst twaalf punten los van de aartsrivaal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen