FC Utrecht verlengt met leden uit technische staf

13 april 2016, 14:50

Assistent-trainer Sjors Ultee en keeperstrainer Stefan Postma zijn ook na de zomer nog werkzaam bij FC Utrecht. De bekerfinalist meldt woensdag via de officiële kanalen dat de aflopende contracten met de twee leden van de technische staf zijn verlengd.

"Sjors is een jonge, talentvolle trainer met passie voor zijn vak", zegt technisch manager en coach Erik ten Hag over Ultee, die een contractverlenging voor een jaar heeft gekregen. "Sjors is een belangrijke schakel in de technische staf. Hij speelt onder andere een belangrijke rol in de analyse van de komende tegenstander en is zeer nauw betrokken bij de ontwikkeling en integratie van talenten uit de academie in de eerste selectie."

Postma verlengde met twee seizoenen. Ten Hag omschrijft de oud-keeper als een vakman. "Stefan weet wat er gevraagd wordt van een doelman op het hoogste niveau. Dit brengt hij dagelijks in de praktijk door de doelmannen van het eerste te trainen, te coachen en te begeleiden in relatie tot hun specifieke positie en team. In de afgelopen jaren heeft hij het keepersplan FC Utrecht breed ontwikkeld en hij blijft hiervan de coördinatie voeren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen