PEC Zwolle legt Griekse pechvogel langer vast

22 april 2016, 09:33

Een mooi gebaar van PEC Zwolle. De bekerwinnaar van 2014 heeft Thanasis Karagounis een nieuw contract gegeven. De Griekse vleugelaanvaller heeft zijn verbintenis in het IJsseldeltastadion met twee seizoenen verlengd en ligt daardoor tot medio 2018 vast. Bovendien heeft de Zwolse eredivisionist een optie voor een extra seizoen.

Karagounis staat bij PEC Zwolle bekend als een echte pechvogel. Omdat hij in twee seizoenen geteisterd werd door zware knieblessures, kwam hij tot dusver tot slechts achttien officiële optredens voor de Overijsselse club. "Thanasis heeft de afgelopen anderhalf jaar hard gewerkt om weer volledig te herstellen van zijn zware knieblessures. Momenteel traint hij echter weer regelmatig met de groep mee en zijn herstel verloopt voorspoedig. We hebben vertrouwen in zijn kwaliteiten en voelden er niks voor om hem transfervrij uit Zwolle te laten vertrekken. Hopelijk kunnen we komend seizoen weer veelvuldig van zijn acties genieten", zegt technisch directeur Gerard Nijkamp op de clubwebsite.

Er heerst door het nieuwe contract dankbaarheid bij Karagounis. "De directie, medewerkers, trainers en fans hebben vanaf de eerste dag dat ik in Zwolle ben het vertrouwen in me uitgesproken. Zelfs nadat ik tot twee keer toe te maken kreeg met blessureleed. De stad Zwolle voelt inmiddels als mijn thuis en ik blijf hard werken om de mensen trots te maken. Met de steun van God hoop ik de komende jaren gezond en fit te blijven. Ik wil me in Nederland bewijzen en belangrijk worden voor PEC Zwolle."

De 24-jarige Karagounis werd twee seizoenen terug overgenomen van Atromitos FC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen