PEC Zwolle schat Veldwijk-kansen in op vijftig procent

28 april 2016, 08:44

Voor PEC Zwolle is er veel aan gelegen om Lars Veldwijk op permanente basis aan de club te binden. Als huurling van Nottingham Forest doet de spits het uitstekend, met dertien doelpunten in het bijna afgelopen eredivisieseizoen. Hoewel de gesprekken met de Engelse club de afgelopen maanden stroef verliepen, wil PEC Zwolle in de komende periode spijkers met koppen slaan.

Technisch directeur Gerard Nijkamp van PEC Zwolle gaat 'binnen twee weken' naar Nottingham Forest om het over Veldwijk te hebben. Er is een gelimiteerde transfersom opgenomen in het huurcontract van de clubtopscorer, maar deze lijkt te hoog gegrepen te zijn voor de Overijsselse club. Dat hoeft echter niet te betekenen dat hij zal vertrekken, aangezien er onderhandeld gaat worden.

Omdat Nottingham Forest afscheid nam van manager Dougie Freedman en er nog geen opvolger gevonden is, was er tot dusver nog geen mogelijkheid voor PEC Zwolle om Veldwijk permanent los te weken bij de Engelse club. "Mogelijk is die er wél als wij die kant op gaan, maar sowieso willen wij graag weten hoe ze intern tegen de situatie van Lars aankijken. De intentie van zowel Lars als ons is langer door te gaan met elkaar, de kans dat het gebeurt schat ik op vijftig procent. Als wij in Nottingham het gevoel krijgen dat we aan een dood paard trekken, zullen we doorschakelen", zegt Nijkamp tegen Voetbal International over de situatie rond de huurling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen