Ranieri spreekt zich eindelijk uit: "Titel met Leicester"

Ger
22 april 2016, 17:34

Claudio Ranieri heeft eindelijk laten weten met Leicester City voor de titel in de Premier League te gaan. The Foxes staan er in de slotfase van het seizoen uitstekend voor. Zondag kan de lijstaanvoerder een grote stap richting het kampioenschap zetten door thuis te winnen van Swansea City.

Ranieri is met Leicester al zeker van deelname aan de komende Champions League. "Dat is fantastisch, complimenten voor iedereen, de eigenaren, de fans, de spelers en de staf. We spelen Champions League, man! Dilly ding, dilly dong, come on! Het is een ongelooflijke prestatie", toonde Ranieri zich in opperbeste stemming tijdens een persconferentie. De Italiaan durfde ook zowaar te spreken over de naderende landstitel voor Leicester. "Nu gaan we door. We willen kampioen worden. Dat is ons resterende doel voor dit seizoen."

Eerder weigerde Ranieri te speculeren over de kansen van Leicester op het kampioenschap. Met vier speelrondes voor de boeg heeft de koploper vijf punten meer dan nummer twee Tottenham Hotspur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen