Sprookje Rashford lijkt nog niet tot EK-deelname te leiden

22 april 2016, 07:53

Marcus Rashford lijkt op het EK 2016 in Frankrijk geen nieuw hoofdstuk te kunnen schrijven in zijn jongensboek, dat dit seizoen al meerdere mooie hoofdstukken kreeg. Roy Hodgson, de bondscoach van Engeland, heeft laten doorschemeren dat de kans klein is dat de 18-jarige aanvaller van Manchester United naar het eindtoernooi zal gaan.

Hodgson noemt het 'onwaarschijnlijk' dat Rashford tot de EK-selectie van Engeland zal behoren. "Ik denk dat dit een lastige beslissing is. Ik denk dat het zou betekenen dat ik iemand moet passeren die het in mijn mening meer verdient om opgeroepen te worden", sprak de bondscoach bij de BBC. "Maar je weet het maar nooit."

"Feit is dat het stom zou zijn om te zeggen 'hij is er niet klaar voor'", vervolgt Hodgson, die Rashford dit seizoen zeven doelpunten in dertien wedstrijden zag maken. "Ik weet zeker dat hij er klaar voor is, maar met de huidige selectie lijkt EK-deelname me onwaarschijnlijk voor hem", aldus de bondscoach.

Wayne Rooney, Harry Kane, Jamie Vardy, Daniel Sturridge en Danny Welbeck zijn de laatste tijd vaste namen in de Engelse voorhoede.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen