VVV na kleine overwinning zeker van tweede plaats

Ger
22 april 2016, 22:13   Bijgewerkt: 22 april 2016, 22:45

VVV-Venlo is in de Jupiler League zeker van de tweede plaats in de eindrangschikking, achter kampioen Sparta. De Limburgse ploeg won in de voorlaatste speelronde met 1-0 van FC Emmen. Nummer drie NAC Breda bleef op een 1-1 gelijkspel steken tegen Almere City FC.

Door de resultaten is het verschil tussen VVV en NAC opgelopen tot vijf punten. De formatie van trainer Maurice Steijn zal in de halve finales van de play-offs aantreden tegen Go Ahead Eagles. In het duel met Emmen zorgde Johnatan Opoku kort na de hervatting voor het enige doelpunt.

NAC wordt derde, ondanks het gelijkspel tegen Almere City. Enes Ünal zette de thuisploeg na ruim een uur spelen op voorsprong. Soufyan Ahannach maakte vlak voor tijd gelijk. Bij NAC ontbrak doelman Jelle ten Rouwelaar wegens privéomstandigheden. Daarmee kwam een einde aan zijn recordreeks van 280 opeenvolgende wedstrijden voor het eerste elftal van NAC.

FC Eindhoven slaat als nummer vier ook de eerste ronde van de play-offs over. Een 2-0 verlies bij Jong PSV kon dat niet dwarsbomen. Boris Cmiljanic nam beide doelpunten voor zijn rekening. Go Ahead verzekerde zich als nummer vijf als laatste van een beschermde status in het seizoenstoetje. Een vroege treffer van Leon de Kogel zorgde voor de beslissing in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard.

Sparta Rotterdam wist de tweede wedstrijd na het behalen van de titel wel in een overwinning om te zetten. Na de 2-0 nederlaag bij FC Volendam leverde het uitduel met MVV een 1-3 zege op. Sparta kwam nog wel op achterstand door een treffer van Jordy Croux. Doelpunten van Rick van Drongelen en Thomas Verhaar (2) leverden de kampioen alsnog de winst op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen