Cocu: "Gaan honderd procent voor onze kansen"

1 mei 2016, 18:06

Ondanks dat PSV vandaag (zondag) op eigen veld met 6-2 won van SC Cambuur, heerste er na het laatste fluitsignaal in Eindhoven toch een gelaten sfeer. Dit omdat concurrent Ajax tegelijkertijd met 4-0 won van FC Twente en daardoor een grote stap heeft gezet naar de titel. PSV-coach Phillip Cocu blijft desondanks hopen op het kampioenschap.

De ploeg van Cocu won met 6-2 van Cambuur, maar bij rust stond PSV slechts 3-2 voor. "We hebben er als ploeg alles uitgeperst, vandaag. De 3-2 was het breekpunt. Anders was het volgens mij een ruimere uitslag geworden", is de lezing van Cocu op de website van PSV. De oefenmeester was tevreden over wat zijn team liet zien tegen Cambuur. "Onze doelstelling was winnen en zoveel mogelijk doelpunten maken. We hebben SC Cambuur goed geanalyseerd en wisten dat we konden profiteren van standaardsituaties. Dat hebben we zoveel mogelijk proberen te doen."

Ondanks een overwicht liet PSV Cambuur nog terugkomen tot 3-2. "Als we voor rust de 4-1 konden maken, was het anders gelopen denk ik. In plaats daarvan werd het 3-2. Het kostte ons veel kracht om daarvan te herstellen", aldus Cocu, die volgende week afhankelijk is van Ajax. "Wij moeten winnen bij PEC en dat zal niet makkelijk zijn. Verder is het afwachten, maar zolang het laatste fluitje niet is gegaan, gaan wij honderd procent voor onze kansen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen