Huurling Van Ginkel: "Ben hier gekomen voor de titel"

7 mei 2016, 14:08

Met acht goals in twaalf competitiewedstrijden heeft Marco van Ginkel bewezen een absolute aanwinst te zijn voor PSV. Toch zal de huurling van Chelsea niet tevreden zijn over het halfjaar in Eindhoven als hij zondagmiddag met zijn ploeg geen beslag legt op de titel in de Eredivisie.

"Ik kwam hier om te spelen, om belangrijk te zijn voor PSV en uiteindelijk ook om kampioen te worden", vertelt de basisspeler via de officiële kanalen van de club. "Dat is nog het enige obstakel natuurlijk. We hebben het niet in eigen hand, maar alles kan uiteindelijk nog goed aflopen en daar hopen we dan ook maar op."

Van Ginkel weet dat PSV zelf moet zegevieren bij PEC Zwolle en dan moet hopen op een misstap van Ajax bij De Graafschap. "Je moet natuurlijk eerst je eigen wedstrijd gewoon winnen en dat is natuurlijk al moeilijk genoeg, uit bij Zwolle. Dat is niet zomaar iets. Thuis zijn ze altijd heel goed, maar ik heb er alle vertrouwen in dat wij daar de drie punten kunnen meenemen. Dat is ook het enige resultaat dat telt", weet de 23-jarige middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen