Lindgren kiest voor terugkeer in vaderland Zweden

25 mei 2016, 15:36
Foto: © ProShots

Rasmus Lindgren heeft een nieuwe werkgever gevonden. In de zoektocht naar een club is de verdediger, die ook als middenvelder uit de voeten kan, uitgekomen bij BC Häcken, een club uit zijn vaderland Zweden. De 31-jarige Scandinaviër is vertrokken bij FC Groningen.

Lindgren speelde jarenlang op Nederlandse bodem. Op 18-jarige leeftijd streek hij neer bij Ajax, dat hem destijds overnam van Landskrona BoIS. Naast zijn periode in Amsterdam speelde de Zweed in het verleden ook voor FC Groningen en Red Bull Salzburg. Zijn tijd bij Groningen is verdeeld over twee periodes: tussen 2005 en 2008 en tussen 2012 en 2016.

"We zijn erg blij dat Rasmus bij ons komt", zegt coach Sonny Karlsson namens BK Häcken over de komst van Lindgren. "Het is een zeer goede speler, waar we veel aan zullen hebben. Het is echt een goed mens, dat bovendien een echte leider is", aldus Karlsson.

Lindgren maakte vorig seizoen, als centrale verdediger, maar liefst vier doelpunten voor Groningen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen