Nijkamp 'snapt niks' van Fries gerucht: "Ongelooflijk"

12 mei 2016, 14:14

Als technisch directeur van PEC Zwolle verricht Gerard Nijkamp de afgelopen jaren uitstekend werk. De td van de bekerwinnaar van 2014 zou mede daarom door sc Heerenveen benaderd zijn om Hans Vonk op te volgen, maar ontkent de geruchten zelf met klem. Samen met voorzitter Adriaan Visser verbindt hij zijn toekomst aan PEC Zwolle.

De Telegraaf claimde dat Heerenveen-directeur Luuc Eisenga Nijkamp benaderde om Vonk op te volgen. "Het is niet aan de orde", reageert de PEC Zwolle-td bij de Leeuwarder Courant. "Ik heb Luuc Eisenga dinsdag gezien en kort even gesproken op de vergadering van de Eredivisie CV, maar er waren veel meer directeuren van voetbalclubs aanwezig met wie ik contact heb gehad. Dat is het enige dat ik erover kwijt wil, ook omdat ik verder reageren niet netjes vind ten opzichte van Hans Vonk. Ik snap hier echt niks van, ongelooflijk. Ik focus me op PEC Zwolle en heb hier een contract voor onbepaalde tijd", stelt Nijkamp.

PEC Zwolle-preses Adriaan Visser sluit zich bij deze woorden aan. "Gerard Nijkamp en ik hebben met elkaar afgesproken dat we de komende twee seizoenen sowieso nog bij PEC blijven. Daar gaan we geen concessies aan doen. Of Manchester United moet een vacature hebben... Zonder gekheid: dit is een broodje aap-verhaal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen