Utrecht strikt tweetal, Groningen heeft trainersnieuws

25 mei 2016, 14:56
Foto: © ProShots

FC Utrecht heeft woensdagmiddag twee aanwinsten gepresenteerd. Serhat Cakmak (21) en Rick Mulder (19) hebben zich verbonden aan de club uit de Domstad, waar ze in het volgende seizoen zullen instromen in het beloftenelftal. Dit team komt in de Jupiler League uit.

"Serhat is een rechtsbenige technische vaardige middenvelder die zorgt voor balans op het middenveld. Hij beschikt over een goed schot en scorend vermogen", zegt coach Erik ten Hag op de clubwebsite over aanwinst nummer één. Casmak is een jeugdproduct van Ajax, dat vervolgens anderhalf jaar in Turkije speelde. Mulder komt over van RKC Waalwijk. "Rick is een aanvallende middenvelder met een goede basistechniek. Hij is een grote, fysiek sterke jongen", aldus Ten Hag.

Ondertussen maakt FC Groningen bekend dat Alfons Arts zijn handtekening gezet heeft onder een nieuw contract, waardoor hij twee seizoenen langer aan boord zal zijn. De oud-verdediger is trainer/coach van Jong FC Groningen, dat volgend seizoen als Groningen onder 23 in de Derde Divisie Zaterdag van de nieuwe voetbalpiramide van de KNVB speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen