Van de Pavert blij: "In Zwolle volgende stap zetten"

27 mei 2016, 15:38

PEC Zwolle heeft de komst van Ted van de Pavert officieel bevestigd via de clubkanalen. De 24-jarige centrale verdediger maakt de overstap van De Graafschap en tekent een contract voor drie seizoenen in het IJsseldeltastadion, waar eerder al Feyenoord-spelers Calvin Verdonk en Anass Achahbar verwelkomd werden.

"Na enkele goede gesprekken, heb ik de keuze gemaakt om de overstap naar PEC Zwolle te maken", zegt de dolblije Van de Pavert op de website van zijn nieuwe werkgever. "De club heeft de laatste jaren goed gepresteerd, heeft goede spelers in de selectie en ik kijk er naar uit om mezelf verder te ontwikkelen als voetballer en persoon. Vanaf jongs af aan speel ik al bij De Graafschap en ik ben de club dankbaar voor de vele mooie jaren. In Zwolle wil ik de volgende stap in mijn carrière zetten." 

"Ted is een speler waar we al langere tijd naar op zoek zijn", stelt technisch directeur Gerard Nijkamp van PEC Zwolle over de aanwinst. "Hij is een linker centrale verdediger, die dit jaar bij De Graafschap al eredivisie-ervaring heeft opgedaan. Met zijn lengte, kopkracht en voetballend vermogen is hij echt een versterking voor ons. We zijn blij dat hij volgend seizoen in Zwolle speelt."

De Graafschap reageert bij monde van technisch directeur Peter Hofstede op het vertrek van Van de Pavert, jarenlang een vaste waarde op de Vijverberg. "We hadden Ted graag willen behouden, maar konden hem geen zekerheid geven inzake het spelen in de Eredivisie of eerste divisie. Naast zijn voetballende kwaliteiten was hij een prima uithangbord voor de club. Een speler met het echte De Graafschap DNA. We gunnen Ted deze stap en wensen hem veel succes in Zwolle."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen