'FC Twente gaat nog seizoen door met hoofdtrainer Hake'

Jw
18 juni 2016, 11:47
Foto: © ProShots

Vrijdag werd bekend dat FC Twente toch in de Eredivisie mag blijven spelen. Daardoor kan de in nood verkerende club uit Enschede eindelijk weer doorpakken met het oog op de toekomst. De eerste actie is dat hoofdtrainer René Hake een seizoen langer aanblijft, meldt TC/Tubantia. Zijn contract wordt spoedig verlengd met één seizoen.

Hake nam al vroeg in het afgelopen seizoen de taken over van zijn baas Alfred Schreuder, die ontslagen werd door de clubleiding. Onder leiding van de relatief onervaren coach uit Coevorden bleef FC Twente in de Eredivisie, ondanks een puntenvermindering. Nu de soap rondom de verplichte degradatie tot een goed einde is gebracht, kan Hake met een gerust hart uitkijken naar komend seizoen.

Zijn huidige assistenten Marino Pusic en Boudewijn Pahlplatz zullen ook komend seizoen naast Hake op de bank zitten. De Twentse clubleiding heeft de 44-jarige oefenmeester nog geen doelstellingen meegegeven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen