Feyenoord treft Valencia in traditionele openingsduel

14 juni 2016, 14:40
Foto: © ProShots

Tijdens de traditionele 'openingswedstrijd' in De Kuip oefent Feyenoord in het nieuwe seizoen tegen Valencia. Het duel tegen de Spaanse opponent staat gepland voor zaterdag 23 juli, zo valt te lezen op de officiële website van Valencia.

De Spanjaarden beleggen in die periode een trainingskamp in Venlo. De Spaanse club staat onder leiding van Pako Ayestarán, die enkele maanden geleden Gary Neville opvolgde. Valencia eindigde in de Primera División op een teleurstellende twaalfde plek, één plek onder Las Palmas, dat eerder werd genoemd als tegenstander van Feyenoord.

Vorig seizoen ontving Feyenoord Southampton in De Kuip voor het openingsduel van het nieuwe seizoen. Dat duel ging afgetekend met 0-3 verloren, onder meer door één doelpunt van Graziano Pellè. De oud-Feyenoorder bedankte zijn oude club overigens naar aanleiding van zijn EK-doelpunt van gisteren (maandag) tegen België.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen