Feyenoorder Schuurman op huurbasis naar Willem II

14 juni 2016, 17:30

Komend seizoen heeft Willem II de beschikking over een groot talent van Feyenoord. De negentienjarige Jari Schuurman maakt op huurbasis een transfer naar Tilburg, waar hij zich op eredivisieniveau zal moeten bewijzen.

"Ik heb er ontzettend veel zin in om in Tilburg aan de slag te gaan en kijk er naar uit om minuten te gaan maken in de Eredivisie", zegt hij op de site van zijn nieuwe club. "De trainer, Erwin van de Looi, speelde een belangrijke rol in mijn keuze voor Willem II. Ik denk dat ik bij die club een nieuwe stap in mijn ontwikkeling kan maken. Ik kijk erg uit naar het nieuwe seizoen."

Volgens Feyenoord-directeur Martin van Geel is een verhuurperiode goed voor het talent. "Voor Jari is het belangrijk dat hij minuten gaat maken op het hoogste niveau, om zo een volgende stap in zijn ontwikkeling te zetten", zegt hij. "Dit in navolging van Calvin Verdonk, die het komend seizoen wordt verhuurd aan PEC Zwolle. Jari is een groot talent, maar had afgelopen seizoen te maken met veel concurrentie op zijn positie. Bij Willem II krijgt hij de kans om minuten te maken op het hoogste niveau, waardoor hij over een jaar met meer ervaring terugkeert in De Kuip."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen