'Fred Grim rond met Cambuur, KNVB ligt vooralsnog dwars'

14 juni 2016, 09:44
'Fred Grim rond met Cambuur, KNVB ligt vooralsnog dwars'

SC Cambuur ziet in Fred Grim de ideale kandidaat voor het hoofdtrainerschap bij de club en beide partijen zijn al een contract overeengekomen, maar de KNVB, waar Grim momenteel nog onder contract staat, wil niet meewerken aan een transfer. Dat meldt de Leeuwarder Courant.

Volgens de Friese krant steggelen Cambuur en de KNVB over een afkoopsom, maar kunnen beide partijen nog niet tot elkaar komen. Grim is actief als trainer van Jong Oranje en beschikt over een doorlopend contract. Hij moet bij Cambuur de opvolger worden van Marcel Keizer, die volgend seizoen de scepter zwaait bij Jong Ajax.

Grim was niet bereikbaar voor commentaar, maar liet eerder in een jubileumboek al wel zijn waardering blijken voor Cambuur: "De voetbalsfeer in Leeuwarden is ongekend. Ik ken weinig plaatsen waar het voetbal zo intens beleefd wordt als in Leeuwarden. Elke keer als ik even het geelblauw zie of over Cambuur praat, komt dat speciale gevoel weer bovendrijven. Ik ben verschrikkelijk vergroeid geraakt met de club, de supporters en de stad."

Wie wint de Champions League Finale?! Zet één euro in en win €100,00 als Manchester City wint! ⚽

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen