Gutiérrez steeds harder op weg van Twente naar Betis

28 juni 2016, 16:37

FC Twente nadert met Real Betis een akkoord over de transfer van Felipe Gutiérrez. De tweede club uit Sevilla ziet in de linkspoot een gewenste versterking voor het middenveld, zo meldt TC Tubantia. Ook Rafael van der Vaart staat nog onder contract bij Real Betis, maar hij komt amper aan spelen toe.

Gutiérrez speelt vanaf de zomer van 2012 voor Twente en was het afgelopen halfjaar aanvoerder. Wegens een blessure moest hij de Copa América aan zich voorbij laten gaan. De Zuid-Amerikaanse variant van het Europees kampioenschap werd in de nacht van zondag op maandag gewonnen door Gutiérrez' geboorteland Chili.

Volgens de Twentsche Courant valt er voor Twente weinig te verdienen aan Gutiérrez. Hij werd voor 2,8 miljoen euro gekocht door investeerders, waaronder Joop Munsterman en Aldo van der Laan en zij willen (een zo groot mogelijk deel van) hun investering terugkrijgen. De eventuele winst is voor Twente, maar het lijkt niet waarschijnlijk dat het transferbedrag boven het aankoopbedrag uitkomt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen