KNVB resoluut: "Laten Grim niet naar Cambuur gaan"

14 juni 2016, 11:20
KNVB resoluut:

De KNVB wil Fred Grim niet naar SC Cambuur laten gaan. De Leeuwarders zijn sinds het vertrek van Marcel Keizer naar Jong Ajax op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer, en Grim is daarvoor de ideale kandidaat. Als het aan Jelle Goes, technisch coördinator van de KNVB ligt, kan Cambuur echter op zoek naar andere kandidaten, zo geeft hij aan op de website van de voetbalbond.

"Het is logisch dat SC Cambuur belangstelling heeft voor Fred Grim, gezien zijn verleden bij de club en zijn prestaties als trainer bij Almere City en Jong Oranje. Maar Fred past in de visie van Jong Oranje en zijn manier van werken past bij het ontwikkelen van talent. Bovendien zijn we met Jong Oranje volop in de race voor kwalificatie voor het EK in Polen. Vandaar dat we hem willen behouden voor Jong Oranje."

Grim verdedigde in het verleden het doel van Cambuur en promoveerde in 1992 met de Leeuwarders naar de Eredivisie. In een eerder stadium loofde hij de voetbalsfeer in het Cambuurstadion en gaf hij aan met de club vergroeid te zijn geraakt. Grim stond als hoofdtrainer aan het roer bij Almere City alvorens hij Jong Oranje voor zijn rekening nam.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zo kijk je vanuit het buitenland naar de Europa League-finale

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen