Maas volgt Keizer op als trainer van SC Cambuur

17 juni 2016, 11:22
Foto: © ProShots

Iets meer dan een maand na zijn vertrek bij Vitesse heeft Rob Maas een nieuwe werkgever gevonden. De 46-jarige Eindhovenaar is vrijdag aangesteld als nieuwe trainer van SC Cambuur. Maas volgt bij de Friese club Marcel Keizer op. Eerder had SC Cambuur Jong Oranje-coach Fred Grim in het vizier, maar de KNVB wilde hem niet laten gaan.

Keizer, in februari van dit jaar bij Cambuur aangesteld als opvolger van de opgestapte Henk de Jong, vertrok na de degradatie uit de Eredivisie naar Jong Ajax. Maas was pas een half jaar trainer van Vitesse, toen beide partijen alweer uit elkaar gingen. De oud-prof was in Arnhem de opvolger van de naar Maccabi Tel Aviv vertrokken Peter Bosz. Onder leiding van Maas bleven goede resultaten uit. Vitesse eindigde als negende in de Eredivisie en greep daarmee naast een ticket voor de play-offs om Europees voetbal.

Henk Fraser is inmiddels de nieuwe coach van Vitesse, Bosz gaat vanaf deze zomer aan de slag bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen