PEC Zwolle verlengt contract met hoofdsponsor met een jaar

7 juni 2016, 12:16

PEC Zwolle heeft het contract met hoofdsponsor Molecaten verlengd, zo valt te lezen op de clubwebsite. Het bedrijf prijkt nog minimaal een extra jaar op de voorkant van het wedstrijdshirt van de club uit Overijssel. Daarmee heeft PEC Zwolle een nieuwe stap gezet op weg naar financiële stabiliteit, nadat eerder al bekend werd dat de club is opgeschaald naar Categorie 2 van de KNVB.

Joost Broerse, oud-speler van de club en nu commercieel directeur, is verheugd met de continuering: "De samenwerking met Molecaten bevalt erg goed. Na enkele goede gesprekken zijn we tot een verbeterde overeenkomst gekomen, waar we dan ook zeer te spreken over zijn. Het is een goede deal, die voor de komende periode voor rust en stabiliteit zorgt. Ik kijk er naar uit om deze prettige samenwerking voort te zetten."

Tim Slager van Molecaten: "Het hoofdsponsorschap bij PEC Zwolle heeft ons het afgelopen seizoen veel gebracht. Zo is onder meer onze naamsbekendheid gegroeid. Als ik naar de samenwerking met PEC Zwolle kijk, dan ervaar ik dat ook als zeer positief. Het gevoel bij de club, de medewerkers en de aanhang is heel goed. Alles bij elkaar heeft dit ons doen besluiten om ons ook komend seizoen aan PEC Zwolle te committeren als hoofdsponsor. We kijken uit naar wederom een mooi seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen