PSV in onzekerheid over oefenduel met QPR

Jw
29 juni 2016, 22:21
Foto: © ProShots

Het oefenduel tussen PSV en Queens Park Rangers op vrijdag 8 juli wordt mogelijk afgelast. De wedstrijd staat gepland in Driel, maar autoriteiten daar hebben signalen opgevangen dat er een grote kans is op rellen. De regerend landskampioen van Nederland heeft vanavond gereageerd op de berichtgeving.

"PSV was op de hoogte van de onrust rondom de oefenwedstrijd, maar nader onderzoek door de veiligheidsdiensten van PSV en de tegenstander leverde zowel in Nederland als Engeland geen bevestigingen op van op handen zijnde ongeregeldheden", laat de club in een statement op de website weten.

"PSV was tot vanavond in de veronderstelling dat alle betrokken instanties nog in overleg waren. Tot op heden is er geen officiële mededeling uit Driel naar PSV gecommuniceerd. Mocht de wedstrijd inderdaad verboden worden, dan gaat PSV direct op zoek naar een nieuwe locatie", besluit de clubleiding in het bericht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen