Real Madrid opent gesprekken met Pogba

Jw
20 juni 2016, 16:34   Bijgewerkt: 20 juni 2016, 16:39
Foto: © ProShots

Een megatransfer is wellicht in de maak in Spanje. Real Madrid onderzoekt de mogelijkheid om Paul Pogba over te nemen van Juventus. Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de Franse ster, heeft toegegeven dat hij in gesprek is met de Spaanse topclub over de 23-jarige middenvelder.

Pogba is één van de sterkhouders van Juventus en staat bovendien nog tot medio 2019 onder contract in Turijn, waardoor de Italiaanse landskampioen de hoofdprijs kan vragen. Dat lijkt Real Madrid, dat met de aankoop van Gareth Bale (ruim 100 miljoen euro) nog altijd het transferrecord in handen heeft, echter niet af te schrikken.

"We zijn in gesprek, maar er is nog niets besloten", benadrukt Raiola tegenover Marca. "De mening van Zidane (coach Real Madrid, red.) is belangrijk, net als die van de clubleiding. We zitten nog in een aftastende fase, waarin de onderhandelingen nog niet zijn gestart. Beide partijen weten nu wat ze willen en dan zullen we zien of er een deal uit voortkomt."

'Pogba groot fan van Zidane'

Volgens Raiola is Pogba een groot fan van zijn landgenoot Zinedine Zidane. "Paul droomt van het winnen van de Gouden Bal. Dan is Real Madrid natuurlijk een fantastische club om dat te verwezenlijken. Hij heeft me altijd verteld dat hij Zidane bewondert. Dat zal belangrijk zijn bij zijn beslissing", laat de Italiaans-Nederlandse belangenbehartiger doorschemeren dat Pogba's voorkeur uitgaat naar de Spaanse grootmacht.

"Toch gaat het niet om de trainer, maar om het traject. Trainers komen en gaan en dus kijken we naar de beste uitdaging op sportief vlak. De duurste transfer ooit worden is niet zijn doel", benadrukte Raiola, die tot slot aangaf dat Pogba niet ontevreden is bij Juventus en openstaat voor een langer verblijf bij de Italianen.

Pogba werd eerder al in verband gebracht met de eveneens kapitaalkrachtige clubs Paris Saint-Germain en Manchester City.

[photo,98191,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen