Schenk langer bij Eagles, versterkingen voor Fortuna

26 juni 2016, 14:02
Schenk langer bij Eagles, versterkingen voor Fortuna

Go Ahead Eagles kan een seizoen langer beschikken over Xandro Schenk. De verdediger, die sinds 2013 onder contract staat in de Adelaarshorst, heeft zijn contract met één jaar verlengd. De linkspoot ligt zodoende tot medio 2018 vast in Deventer.

"De club wilde graag verlengen en dat wilde ik ook", zegt Schenk op de clubwebsite. "Er sprak veel waardering uit het contractvoorstel van Go Ahead Eagles. En spelen in de Eredivisie is natuurlijk een mooi vooruitzicht. Het zal zeker niet gemakkelijk worden en met de nodige ups en downs gepaard gaan, maar al met al denk ik dat we ons gewoon zullen handhaven", zegt Schenk, die afgelopen seizoen 35 competitiewedstrijden speelde in de Jupiler League.

Frank Wiafe Danquah naar Fortuna

Waar de Eagles van de Jupiler League naar de Eredivisie gingen, staat Frank Wiafe Danquah voor een promotie naar het betaalde voetbal. De 26-jarige aanvaller verhuist van zondagtopklassekampioen FC Lienden naar Fortuna Sittard. In het verleden speelde Wiafe onder meer voor Achilles'29, Ajax en Newcastle United. Bij Fortuna komt Wiafe Danquah Leon ter Wielen tegen. De doelman is overgenomen van Achilles'29.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen