Volendam haalt Visser binnenboord: "Directe versterking"

Ger
1 juni 2016, 17:16

FC Volendam kan in de nieuwe voetbaljaargang een beroep doen op Kevin Visser. De 27-jarige middenvelder tekent voor twee jaar bij de club van trainer Robert Molenaar. Hij maakt de overstap van Helmond Sport. Eerder kwam Visser uit voor ADO Den Haag.

"Zowel in de Jupiler League alsmede in de Eredivisie heeft Kevin zijn waarde bewezen", meldt FC Volendam op de eigen website. "Kevin kiest bewust voor onze club ondanks het feit dat meerdere Jupiler League-clubs interesse in hem toonden. Volendam heeft hiermee een directe versterking in huis gehaald."

De Noord-Hollanders hebben de selectie tevens versterkt met Enzo Stroo. De 21-jarige aanvaller komt op amateurbasis over van tweedeklasser Zilvermeeuwen.

AZ - Ajax: Win 20 keer je inzet als er gescoord wordt!

AZ - Ajax: Win 20 keer je inzet als er gescoord wordt!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen