Zoon Ajax-coach Bosz aan de slag bij SC Cambuur

21 juni 2016, 21:09

Gino Bosz heeft na zijn vertrek bij Heracles Almelo een nieuwe club gevonden. De centrale verdediger heeft zich gemeld bij SC Cambuur, waar hij een tweejarig contract getekend heeft. Bovendien heeft de Leeuwardse club een optie voor nog een seizoen.

De 23-jarige Bosz kan gratis opgepikt worden, aangezien zijn contract bij Heracles niet verlengd werd. Afgelopen seizoen kwam de relatief jonge verdediger vijf keer in actie namens de Almelose club, waarvoor hij één keer trefzeker was. Bosz is een jeugdproduct van Vitesse, waar zijn vader vorig jaar nog aan het roer stond als trainer. Bosz senior gaat deze zomer aan de slag bij Ajax.

"De centrale positie achterin was nog dun bezet bij ons en daar hebben we met Gino de juiste kwaliteit aan kunnen toevoegen. Hij is een voetballende verdediger met een uitstekende pass. Dat opgeteld bij zijn leiderschapskwaliteiten maakt dat we hem er heel graag bij hebben hier in Leeuwarden", zegt technisch directeur Henry van der Vegt van Cambuur op de clubwebsite.

Naar verwachting volgt Chiro N'Toko, transfervrij vertrokken bij FC Eindhoven, Bosz op korte termijn naar Cambuur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen