Barto: "Hoop dat er een spits komt die 35 keer scoort"

2 juli 2016, 12:23
Foto: © ProShots

Onlangs verlengde Martijn Barto zijn contract bij SC Cambuur met één seizoenen, waardoor de aanvaller nu tot 2017 vastligt in Leeuwarden. Bij de gedegradeerde club is hij momenteel de enige spits in de selectie, al hoopt hij dat de club nog een waardig concurrent haalt.

Cambuur speelde vrijdagavond haar eerste oefenduel van het nieuwe seizoen, de amateurs van DTD werden met 4-0 verslagen. Barto nam de eerste treffer voor zijn rekening. Na afloop liet hij aan de Leeuwarder Courant weten dat hij hoopt dat er een nieuwe spits komt. "Ik hoop dat ze een heel goede spits halen die er 35 in schiet en dat we snel promoveren. Ik hoop dat ik zelf die spits ben, maar je speelt bij een profclub en weet dat er concurrentie is."

De aanvaller besloot na de degradatie zijn contract te verlengen, hoewel er ook interesse was vanuit Malta en Cyprus. "Financieel was dat redelijk oké en ook het leven is daar niet verkeerd. Maar ik weet wat ik hier heb en heb de voorkeur aan mijn gezin gegeven. Mijn vrouw en kind wonen prettig in Leeuwarden", verklaart de spits zijn keuze om te blijven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen