Chelsea-man voegt zich bij technische staf Vitesse

11 juli 2016, 10:08

Vitesse heeft een nieuw lid toegevoegd aan de technische staf. Andy Myers treedt toe tot de staf van hoofdcoach Henk Fraser. De 42-jarige Engelsman was recentelijk assistent-trainer bij Chelsea onder 21 en tekent een contract voor één seizoen in de Gelredome. De technische staf van Vitesse is nu rond.

Myers is oud-speler van Chelsea en Bradford City en was na zijn actieve carrière werkzaam als coach in de Chelsea-jeugd. Nu heeft hij dus in Arnhem een nieuwe uitdaging gevonden. "Ik kijk er naar uit om toe te treden tot de staf van de A-selectie van Vitesse. Ik kende Vitesse al en de manier van voetballen is mij bekend en ik hoop dat samen met de staf verder te ontwikkelen", aldus de Engelsman op de clubwebsite.

Technisch directeur Mo Allach juicht de komst van Myers toe. "Wij kennen de spelers en trainers van Chelsea FC. Wij zijn blij dat Andy zijn baan bij Chelsea FC wil opzeggen om bij ons te komen werken. Andy is gespecialiseerd in het opleiden van talenten. Met de komst van Andy hebben we een goede mix in onze technische staf. Samen kenmerken de heren zich door een enorme winnaarsmentaliteit", aldus Allach.

Deense doelman op proef

Vitesse heeft ook officieel bevestigd dat Michael Tørnes op proef is. Hij is een 30-jarige keeper uit Denemarken, die actief is bij de Deense club OB.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen