Ajacied Cassierra: "Beste van mij moet nog komen"

Ger
8 augustus 2016, 10:30
Foto: © ProShots

Mateo Cassierra is tevreden over zijn eerste weken in Amsterdamse dienst. De Colombiaanse spits maakte zondag in de uitwedstrijd tegen Sparta in Rotterdam zijn eerste competitietreffer voor Ajax.

"Deze goal geeft me veel zelfvertrouwen en ik heb zin om hard te blijven werken", zegt Cassierra tegen de NOS. "Ik ben tevreden. Het gaat elke week beter. Ik leer mijn ploeggenoten steeds beter kennen. De trainer wil dat ik veel beweeg, mijn talenten probeer te benutten en goed probeer samen te werken. Alleen goals zijn niet genoeg. Je moet ook lopen en kaatsen. Het beste van mij moet nog komen. Ik heb veel potentieel, dat ik elke dag, elke wedstrijd zal benutten. Ik zal alles geven voor zo'n grote club als Ajax."

Bosz laat weten 'erg tevreden' over Cassierra te zijn. "Hij is misschien nu nog geen diepe spits, maar dat wordt hij wel. Hij is negentien jaar. Ajax gaat veel plezier aan hem beleven." Toch wil Bosz nog graag een nieuwe aanvaller in zijn selectie verwelkomen. "Het moet zorgvuldig gebeuren, we moeten de juiste binnenhalen. Dat is niet even makkelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen