Mourinho wint: "Score had hoger uit kunnen vallen"

20 augustus 2016, 12:10

Na enkele moeizame seizoenen schijnt de zon weer volop op Old Trafford. Manchester United won vrijdag op eigen veld met 2-0 van Southampton, nadat het vorige week de eerste competitiewedstrijd ook al wist te winnen. José Mourinho is zeer tevreden over zijn ploeg en de debuterende Paul Pogba.

Mourinho vond dat zijn team verdiend heeft gewonnen van The Saints. "We hadden de hele wedstrijd controle en de score had hoger uit kunnen vallen", aldus de trainer tegenover Sky Sports. "We kunnen ons niet sneller ontwikkelen dan we nu doen. Ik ben tevreden, de ploeg heeft gedaan wat ik wilde. Ik denk dat de spelers ook heel erg blij zijn."

Topaankoop Paul Pogba begon vrijdag voor het eerst in de basis bij Man United, dat de middenvelder deze zomer overnam van Juventus. "Ik vond hem goed spelen, ik ben daar gelukkig mee", zei Mourinho. De trainer liet Pogba samen met Marouane Fellaini het blok voor de defensie vormen. "Paul gaat nog wel een aanvallendere rol bekleden, omdat hij de vrijheid nodig heeft. Het is goed dat hij zowel verdedigend als aanvallend sterk is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen