PEC Zwolle reist 'met wat vraagtekens' naar Nijmegen

Ger
4 augustus 2016, 15:52
Foto: © ProShots

Trainer Ron Jans weet niet goed wat hij van NEC, de eerste tegenstander van het nieuwe Eredivisie-seizoen, moet verwachten. De Gelderse club haalde veel buitenlandse spelers en stelde met Peter Hyballa bovendien een nieuwe trainer aan.

"NEC heeft geen voorbereiding gehad waaruit je veel vertrouwen kunt tanken", verwijst Jans in De Stentor naar de tegenvallende resultaten van de Nijmegenaren. "Ze hebben nog wel wat vraagtekens voor ons, maar die zullen ze zelf ook hebben." In het laatste oefenduel met Real Sociedad (0-2) kwam NEC wat behoudender voor de dag. "We verwachten dat ze op die laatste wedstrijd zullen voortborduren."

PEC Zwolle zet in op de basiself van de laatste oefenwedstrijd tegen Gençlerbirligi (1-0). Queensy Menig zal opnieuw als 'nummer tien' spelen. Rick Dekker en Wouter Marinus ontbreken wegens blessures, terwijl Stef Nijland, Gustavo Hebling en Ryan Thomas nog niet in staat zijn om negentig minuten te spelen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen