Van Wolfswinkel: "Lekker om zo snel te scoren"

Ger
6 augustus 2016, 23:44
Foto: © ProShots

Ricky van Wolfswinkel luisterde zijn rentree in de Eredivisie direct op met een doelpunt. De spits van Vitesse, die na zeven jaar terugkeerde op het oude nest, schoof de bal uit een pass van Marvelous Nakamba in de lange hoek voorbij doelman Kostas Lamprou van Willem II.

"Ze zeiden al dat het een typisch Van Wolfswinkel-goaltje was", zegt de Vitesse-aanwinst tegen Omroep Gelderland over zijn 0-1. "We begonnen niet goed en Willem II had op voorsprong kunnen komen. Die goal helpt dan wel effetjes. Het elftal kreeg meteen vertrouwen. En meteen daarna een blundertje bij de 0-2 en toen liepen we zo uit naar 0-4. Daarna was het eigenlijk nog niet goed genoeg. Maar lekker om zo snel te scoren, maar er zullen ook wedstrijden komen dat ik dit soort kansen zal missen."

Vitesse won uiteindelijk in Tilburg met 1-4. Door die doelpuntrijke zege gaat de ploeg van trainer Henk Fraser voorlopig aan kop in de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen