Vitesse bezorgt Willem II rampzalige avond in Tilburg

Ger
6 augustus 2016, 22:50   Bijgewerkt: 6 augustus 2016, 22:58
Foto: © ProShots

Vitesse is het seizoen veelbelovend begonnen. Op bezoek bij Willem II wist het een overtuigende zege te boeken (1-4). Een flinke blunder bij één van de goals maakte het nog pijnlijker voor de thuisploeg.

Het is altijd lekker om het nieuwe seizoen te openen in eigen stadion. Met het aanwezige publiek achter je sta je sterk en wil je de competitie zo goed mogelijk beginnen. De spelers van Willem II, en zeker ook de supporters, hadden dat ongetwijfeld in gedachten voorafgaand aan het duel met Vitesse. Maar het liep anders.

De bezoekers wervelden al vroeg over het veld in het Koning Willem II-stadion. Voorin was het elftal van Henk Fraser zeer effectief en telkens een stap te snel voor de thuisploeg. Terwijl de kansenverhouding ongeveer in balans was, stond er na 40 minuten spelen toch echt 0-4 op het scorebord.

Want Kostas Lamprou maakte vervolgens een akelige blunder. Hij kon een inzet van Qazaishvili simpel keren, maar tikte de bal juist zelf in eigen doel. Een zeer pijnlijk moment en meteen 0-2. Even later werd het nog erger voor Willem II toen Nathan tot twee keer toe het net vond. Vooral de voorbereiding van Mitchell van Bergen (pas 16 jaar) - een versnelling en een schot op de paal - was fraai.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen