Vroegtijdige uitschakeling dreigt voor gastland Brazilië

Ger
8 augustus 2016, 07:59   Bijgewerkt: 4 december 2023, 13:34
Foto: © ProShots

Brazilië dreigt op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro al in de groepsfase te blijven steken. Het gastland, met sterspeler Neymar in de gelederen, speelde opnieuw gelijk. De wedstrijd tegen Irak eindigde in een doelpuntloze remise.

De Brazilianen speelden eerder ook met 0-0 gelijk tegen Zuid-Afrika. De Goddelijke Kanaries bezetten nu met twee punten de derde plaats in groep A. Denemarken staat in de poule bovenaan met vier punten. Nummer twee Irak heeft ook twee punten. Zuid-Afrika bezet met één punt de laatste plek. De eerste twee landen in de groep gaan door.

Brazilië stelde twee jaar ook al teleur voor eigen publiek op het WK. In de halve eindstrijd werd toen met maar liefst 1-7 verloren van Duitsland. In de strijd om het brons was daarna het Nederlands elftal te sterk (0-3).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen