Broers Nouri in actie: "Droom om tegen elkaar te spelen"

25 oktober 2016, 10:13

Voor de familie Nouri breken er drukke voetbaldagen aan. In de KNVB Beker speelt het Ajax van Abdelhak Nouri tegen Kozakken Boys, terwijl zijn oudere broer Mohammed met TEC dinsdagavond in actie komt tegen SC Cambuur. De broers hopen allebei te winnen en elkaar dan te treffen in de volgende ronde.

De negentienjarige Abdelhak maakte in de vorige bekerronde zijn debuut voor Ajax en scoorde direct zijn eerste doelpunt in het duel met Willem II. Of hij woensdag ook tegen Kozakken Boys gaat spelen, is nog niet duidelijk. "Ik weet niet of ik ga spelen, ik hoop het natuurlijk wel. We gaan het zien", zegt hij tegen FOX Sports. Het talent zou het geweldig vinden om in de volgende ronde tegen zijn broer te spelen. "Dat zijn dingen om nooit te vergeten. Toch kan ik daar nu nog niet aan denken, omdat we eerst voorbij Kozakken Boys moeten zien te komen."

De 22-jarige Mohammed, die bankzitter is bij tweede divisionist TEC, wil stunten tegen SC Cambuur. "Ik ga er vanuit dat ik mag invallen", zegt hij. "Ik hoop dat we gaan winnen van  Cambuur, dat zou tof zijn. Wie weten komen we Ajax tegen en tref ik mijn eigen broertje. Dat zou een droom zijn, daar doen we het voor." [photo,101964,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen