Cocu: "Had er vertrouwen in dat we gingen scoren"

23 oktober 2016, 00:15

PSV pakte in de laatste drie thuiswedstrijden in de Eredivisie slechts twee punten en ook zaterdag ging het tegen Sparta Rotterdam niet gemakkelijk. De ploeg van coach Phillip Cocu won uiteindelijk wel; door een goal van Bart Ramselaar in de 77ste minuut werd het 1-0.

Hoewel de 1-0 lang op zich liet wachten, raakte Cocu nooit in paniek. "Ik had er vertrouwen in dat we vandaag een goal gingen maken", zei de oefenmeester na afloop tegen de officiële kanalen van PSV. "We hebben zoals gebruikelijk veel kansen gecreëerd. We moeten blij zijn dat we hebben gescoord. Voor de ploeg is het belangrijk dat we de punten hebben gepakt."

PSV kan daardoor afwachten wat er zondag gebeurt in de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax in De Kuip. De Rotterdammers zijn met de maximale 27 punten koploper, Ajax staat met vijf punten minder tweede. PSV bezet met 21 punten plek drie. Op welk resultaat hoopt Cocu bij het treffen tussen Feyenoord en Ajax? "Bij een gelijkspel laten ze allebei punten liggen. Laten we het daar op houden", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen