Benfica pakt in blessuretijd punt tegen concurrent FC Porto

6 november 2016, 21:01

FC Porto verzuimde zondag om de spanning terug te brengen in de Portugese competitie. SL Benfica behoudt door een 1-1 gelijkspel een voorsprong van vijf punten op de nummer twee van de ranglijst. De treffer van Benfica viel pas in de blessuretijd.

In Porto voltrok zich een derby met veel passie en strijd. Aan de kant van Porto stond voormalig FC Twente-speler Jesus Corona in de basis. Hij was betrokken bij het eerste doelpunt van de wedstrijd. Vijf minuten in de tweede helft gaf de Mexicaan de bal mee aan Diogo Jota. Hij verschafte zichzelf ruimte in de zestien en verraste de doelman met een schot in de tweede hoek.

Benfica ging na de achterstand op zoek naar de gelijkmaker en was dichtbij met een schot op de lat. Net op het moment dat de fans dachten dat de drie punten in de tas zaten, sloeg Benfica alsnog toe. Invaller Lisandro López wist tussen diverse tegenstanders de bal in de blessuretijd binnen te knikken. Benfica staat met 26 punten aan kop in Portugal. Porto volgt op de tweede stek met 21 punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen