Eredivisie-clubs houden amateuraanvaller in de gaten

13 november 2016, 18:10

Dennis Kaars zal zich op dit moment in een voetbaldroom wanen. De 28-jarige amateurspits staat in de belangstelling van meerdere clubs uit de Eredivisie. Sparta Rotterdam is het meest concreet en liet hem afgelopen week meetrainen met de selectie.

Volgens RTVN-H houden FC Utrecht, sc Heerenveen en FC Twente de verrichtingen van Kaars eveneens in de gaten. Binnenkort krijgt Kaars meer te horen over Sparta. "De trainer heeft aangegeven dat hij nu rustig met de staf gaat evalueren. Dat lijkt me wel logisch, want ze hebben zelf een vrij weekend. En dat heeft geen haast, want ik kan toch pas in de winterstop de overstap maken."

Zondag kwam Kaars dan gewoon weer uit voor zijn amateurvereniging De Dijk, dat actief is in de Derde Divisie. Meerdere scouts zagen de aanvaller scoren vanuit een vrije trap. Zijn voorkeur gaat uit naar Sparta. "Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij Sparta. Stiekem hoop ik dat zij een goed aanbod doen. Maar stel dat het niks wordt, dan zijn andere clubs ook een optie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen