ADO Den Haag om tafel met zoon clubeigenaar Wang

Ger
2 december 2016, 09:23
Foto: © ProShots

ADO Den Haag schuift deze week om de tafel met de zoon van de Chinese clubeigenaar Hui Wang. Het gesprek moet helpen om beide partijen dichter bij elkaar te brengen. Terry Wang treedt op als woordvoerder van zijn vader en het bedrijf United Vansen.

ADO wacht al meerdere maanden op de beloofde storting van 3,7 miljoen euro. Hui Wang is echter niet te spreken over de handelswijze van de Haagse club. Volgens hem moet ADO eerst in de eigen organisatie kijken wat er gedaan kan worden om de problemen op te lossen.

In februari reist een delegatie van de huidige nummer elf van de Eredivisie af naar China om met Hui Wang te praten. Door het uitblijven van de miljoenen van de clubeigenaar komt ADO nu onder curatele van de KNVB.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen