ADO-directeur na belofte: "Eerst zien, dan geloven"

Ger
2 december 2016, 09:23
Foto: © ProShots

Directeur Jan Willem Wigt van ADO Den Haag rekent zich nog niet rijk na het bezoek van Terry Wang, de zoon van clubeigenaar Hui Wang, aan Nederland. De beleidsbepaler houdt een slag om de arm na de belofte van United Vansen om snel over de brug te komen met het toegezegde miljoenenbedrag.

"Eerst zien, dan geloven", zegt Wigt in De Telegraaf. Terry Wang had als afgezant van United Vansen een onderhoud met de ADO-directeur. Volgens beide partijen hebben zij de intentie om de problemen met elkaar op te lossen. Wang gaf aan dat United Vansen de betalingen 'zeer binnenkort' zal doen.

ADO wacht al geruime tijd op een beloofde financiële injectie van 3,7 miljoen euro. Als de Haagse club het bedrag binnen heeft, kan de zorgelijke categorie 1 worden verlaten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen