ADO kan zich niet versterken met nieuwe spelers

Ger
2 december 2016, 09:24
Foto: © ProShots

ADO Den Haag heeft een streep gezet door de eigen transferplannen. De club van trainer Henk Fraser wilde zich deze maand graag versterken met nieuwe spelers, maar daar blijkt geen geld voor te zijn. Dat heeft technisch manager John Metgod laten weten op de nieuwjaarsreceptie.

ADO had in de winterstop een of twee gerichte aankopen willen doen. Daar was geld van grootaandeelhouder United Vansen van de Chinese ondernemer Hui Wang voor bestemd. De Haagse club zit echter nog te wachten op twee beloofde betalingen van in totaal 1,9 miljoen euro.

"We wilden de weg naar boven inslaan, maar daar is geld voor nodig en dat valt weg. Je hoopt dat je stappen zet binnen een jaar, maar dat wordt twee of drie jaar", aldus Metgod.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen