Anastasiou: "De jongens hebben het fantastisch gedaan"

3 december 2016, 23:30

Spectaculair om naar te kijken is het misschien niet, maar de speelwijze van Roda JC Kerkrade is zeker wel effectief. De Limburgers hielden zaterdag voor eigen publiek landskampioen PSV op een 0-0 gelijkspel en bleven daarmee voor de zevende keer op rij ongeslagen. Het was de zesde remise in successie voor Roda JC.

"De jongens hebben het fantastisch gedaan", reageerde Roda JC-coach Yannis Anastasiou na afloop in gesprek met de NOS. "Ik ben tevreden over hun manier van werken, groot compliment daarvoor. We moeten realistisch zijn en onderkennen dat we niet de kwaliteiten hebben om het spel te maken. We moeten blijven spelen naar onze mogelijkheden en dat doen de jongens perfect."

Anastasiou hoopte stiekem op meer, zo bleek ook uit zijn wisselbeleid. De Griekse oefenmeester bracht Tom van Hyfte en Mitchel Paulissen in respectievelijk de 77ste en 89ste minuut binnen de lijnen. "Je weet dat je altijd een kans kan krijgen, omdat PSV normaal gesproken naar het einde toe meer risico gaat nemen. Daardoor worden de ruimtes groter en daar ligt onze kwaliteit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen